Scroll Top
McLaren

Dags för service av din McLaren? Eller har du kanske ett svårlöst elfel? Vi utför service, felsökning och åtgärdar det mesta! Bilteknik är ett lösningsorenterat företag och förutom vanlig service erbjuder vi även avancerad hjulinställning, diagnostik, byte och uppgradering av delar enligt dina önskemål.

Service och felsökning

Hos oss får du hjälp med problemlösning och service av din McLaren. Vi är alltid lösningsorienterade och lyhörda för kundens önskemål och behov. Har du problem med din bil? Med våra diagnosinstrument kan vi lösa de flesta stora och små arbeten och felsökningar.

Chassi och hjulinställning

Vi vet hur viktig rätt hjulinställning är. Inte minst på grund av däckslitage och säkerhet men också för hela körupplevelsen. Vi utför chassieinställningar med samma utrustning som toppteamen i F1 för utmärkt precision som gör skillnaden oavsett om du kör en MP4-12C, 720S eller Senna!

Hör av dig

  Om Bilteknik i Katrineholm AB

  Vår bakgrund ligger i motorsport, Palle Strand som är grundaren av Bilteknik Katrineholm är utbildad flygtekniker och har jobbat som verkstadschef/race mekaniker på Porsche Motorsport Sweden även känt som Podium. Därav är vi mest kända för att ha jobbat med Porsche, men det är bara en liten del av allt vi har gjort under åren. Vi jobbar på allt från renodlade racebilar till vanliga gatbilar.

  Bilteknik i Katrineholm AB
  Ljungvägen 24
  641 39 Katrineholm

  Telefon: +46 70 399 74 97
  E-post: info@996997.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag: 07:30 – 16:30
  Lunch: 12:00 – 13:00