Scroll Top

Porsche Club Sweden Racing

> Erbjudanden till Porsche Club Sweden Racing-medlemmar 

Fuel cell

Behöver du byta tankblåsan på din Porsche tävlingsbil? Vi erbjuder en helhetslösning med demontering, snabb översyn samt montering av den nya tankblåsan. Från tillverkaren Premier Fuel Systems för Porsche 997 och från Continental för Porsche 991. 

Huvudströmbrytare

Ska du köra på bana med din bil och behöver en godkänd huvudströmbrytare? Med vår helhetslösning ingår två brytare – en till utsidan och en till insidan – samt montering. Brytaren är av typen som vid frånslag omedelbart stänger av motorn. 

Chassi-setup

Förutom att ställa alla hjulvinklar så mäter, kontrollerar och justerar vi bilens ride height, cornerweight, inställning på krängningshämmare, fjäderben och vingar. Allt efter ett väl utarbetat schema för optimalt resultat. Allt görs givetvis på en helt avvägd lyft med vår toppmoderna utrustning – faktiskt samma utrustning som används i F1.

Öhlins

Våra populära och beprövade paketlösningar innehåller Öhlins-chassisats, montering och full setup med samma utrustning som använda i F1 vilket förhoppningsvis resulterar i lite bättre varvtider än tidigare! Vi ställer in bilen efter våra utarbetade setup-scheman eller utifrån dina egna preferenser.

Raceutrustning

Dags för uppdatering? Vi utför montering och programmering av paddle shift system, race ABS, elsystem, canbus-system eller annan utrustning du önskar få hjälp med. Vi erbjuder produkter från en rad beprövade tillverkare och kan ge förslag på bra val av utrustning.

Diagnostik och underhåll

Något som strular med din racebil? Eller vill du bara kolla av så att allting är tipp-topp inför nästa race? Vi utför avläsning av loggar och felminnen på alla modeller av Porsches Cup-bilar och har utarbetade scheman för underhåll för att minimera risken för onödiga driftstopp.

Som PCSR-medlem har du rabatt på arbetet hos Bilteknik!

Hör av dig på 0150-911 15 eller info@996997.se