Scroll Top
Service & reparation

Porsche

Ferrari

Övriga

Vår bakgrund ligger i motorsport, Palle Strand som är grundaren av Bilteknik Katrineholm är utbildad flygtekniker och har jobbat som verkstadschef/race mekaniker på Porsche Motorsport Sweden även känt som Podium. Därav är vi mest kända för att ha jobbat med Porsche, men det är bara en liten del av allt vi har gjort under åren. Vi jobbar på allt från renodlade racebilar till vanliga gatbilar.

Hos oss får du hjälp med problemlösning och service av ditt fordon. Vi är alltid lösningsorienterade och lyhörda för kundens önskemål och behov. Med diagnosinstrument för bland annat Porsche, Ferrari, Maserati och Lamborghini kan vi lösa de flesta stora och små arbeten och felsökningar.

Chassieinställningar med samma utrustning som toppteamen i F1, mätningar med cornerweight etc. Från avancerade setuper på tävlingsbilar till enklare hjulinställningar. Felsökning av fordonselektronik, dragning av kompletta elsystem, även canbus, motortester, avgasmätning, tvåkanals oscilloskop mm.

Behöver du lånebil medan vi servar din bil? Inga problem!

I samarbete med Möller bil Audi i Eskilstuna har vi en Audi A6 som lånebil. Fantastiska bilar! Passa på att provköra när du har din bil på service  (säg till i förväg bara, så ingen annan lånat den).

Gör ditt servicebesök till en weekend mitt i veckan!

Bilteknik har alltid haft som målsättning att vara en helhetslösning för sportbilsägare. Vi provar därför konceptet ‘Gör ditt servicebesök till en weekend mitt i veckan‘ där vi utvecklar vår helhetslösning till att innefatta även boende, mat, transport, shopping och nöje i samarbete med lokala företag i Katrineholm – samtidigt som vi tar hand om din bil. 

Våra lokaler ligger i Katrineholm. Det finns bra tågförbindelser och vi ordnar givetvis med skjuts till och från tågstationen.

Kontakta oss

Bilteknik i Katrineholm AB
Ljungvägen 24
641 39 Katrineholm

Telefon: +46 70 399 74 97
E-post: info@996997.se

Öppettider:
Måndag-fredag: 07:30 – 16:30
Lunch: 12:00 – 13:00