Scroll Top
Service och reparation av övriga bilmärken

Vi servar de flesta sportbilar. Under åren har vi regelbundet servat fabrikat som exempel:

  • Lamborghini
  • Mclaren
  • Maserati
  • Jaguar
  • Corvette

Vi har diagnostikinstrument till flertalet bilar med några få undantag.

Hör av dig om det du behöver hjälp med så tittar vi på detta. Du får en offert på det som skall utföras. Under alla pågående jobb vi utför så skulle det dyka upp något som vore bra att åtgärda förankrar vi alltid priset med kund innan arbetet påbörjas.

Välkommen!

GÖR DITT SERVICEBESÖK TILL EN WEEKEND MITT I VECKAN!

Bilteknik har alltid haft som målsättning att vara en helhetslösning för sportbilsägare. Vi provar därför konceptet ‘Gör ditt servicebesök till en weekend mitt i veckan‘ där vi utvecklar vår helhetslösning till att innefatta även boende, mat, transport, shopping och nöje i samarbete med lokala företag i Katrineholm – samtidigt som vi tar hand om din bil. 

Kundbilar

Aston Martin Vantage från 1987 inne för diverse fix inför stundande besiktning. Efter det väntar en mer omfattande renovering hos oss som bland annat inkluderar ombyggnad till manuell växellåda samt en rad andra åtgärder!

Lamborghini Murcielago inne för stor service samt felsökning tändstörningar. Bilen gick bara på en cylinderbank och drev ej framåt. Efter felsökning kunde vi åtgärda problemet och behövde inte heller byta ut kopplingen som först befarades. Perfekt!

Service på McLaren 570S

Maserati-service

Kopplingsbyte De Tomaso Pantera

Motorrenovering Corvette

Kontakta oss

Bilteknik i Katrineholm AB
Ljungvägen 24
641 39 Katrineholm

Telefon: +46 70 399 74 97
E-post: info@996997.se

Öppettider:
Måndag-fredag: 07:30 – 16:30
Lunch: 12:00 – 13:00