Scroll Top
Porsche 996 – service, felsökning, hjulinställning m.m.

Dags för service av din Porsche 996? Eller har du kanske ett svårlöst elfel? Vi utför service, IMS-lagerbyte, kontroll av bore scoring, felsökning, reparationer och åtgärdar det mesta när det gäller Porsche – inte minst 996!

Bilteknik är ett lösningsorenterat företag och förutom vanlig service erbjuder vi även avancerad hjulinställning, diagnostik, byte och uppgradering av delar enligt dina önskemål.

SERVICE OCH FELSÖKNING

Hos oss får du hjälp med problemlösning och service av din Porsche. Vi är alltid lösningsorienterade och lyhörda för kundens önskemål och behov. Har du problem med din bil? Med våra diagnosinstrument kan vi lösa de flesta stora och små arbeten och felsökningar.

BYTE AV IMS-LAGER

Vi byter ditt IMS lager till fast pris där allt som behövs ingår. Eftersom växellådan tas ner är det lämpligt att kontrollera kopplingen samtidigt. Vid eventuellt kopplingsbyte tillkommer inget pristillägg för arbetet utan endast för delarna.

KONTROLL AV BORE SCORING

Vi utför kontroll av bore scoring på Porsche 996 (ej Turbomodeller). Om din bil skulle vara drabbad av bore scoring kan vi självklart hjälpa till med åtgärd och renovering av motorn.

CHASSI OCH HJULINSTÄLLNING

Vi vet hur viktig rätt hjulinställning är. Inte minst på grund av däckslitage och säkerhet men också för hela körupplevelsen. Vi utför chassieinställningar med samma utrustning som toppteamen i F1 för utmärkt precision – oavsett om du har en fullfjädrad tävlingsbil, en bil för bankörning på helgerna eller en gatbil.

Kontakta oss

  Flera bilmärken inne på service eller ombyggnation hos Bilteknik
  Vilka är Bilteknik?

  Vi har våra rötter i motorsport och Palle Strand, grundaren av Bilteknik Katrineholm, har jobbat som verkstadschef/race mekaniker på Porsche Motorsport Sweden. Därför är vi troligtvis mest kända för just Porsche-relaterade uppdrag, men det är bara en liten del av allt vi har gjort under åren. Vi jobbar på allt från renodlade racebilar till vanliga gatbilar!

  Bilteknik i Katrineholm AB
  Ljungvägen 24
  641 39 Katrineholm

  Kontakt:
  Telefon: +46 70 399 74 97
  E-post: info@996997.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag: 07:30 – 16:30
  Lunch: 12:00 – 13:00