Scroll Top

Samarbetspartners

En del förekommande arbeten som du kan tänkas ha behov av, kan ibland lämnas externt. Som exempelvis rutbyten, plåtarbete, lack eller rekond. Vi har då utvalda samarbetspartners där vi ansvarar för totalentreprenaden och kvalitetssäkrar utfört arbete. Du slipper åka runt till flera ställen, vi ombesörjer följande…

EPAS Performance
Vi är återförsäljare åt EPAS Perfromance som tillverkar elektriska styrservon med ställbar styrka inifrån kupén som är möjliga att montera på i princip alla bilar, både för gatbruk och racing. Vi både säljer och monterar dessa satser.

Element Materials Technology 
Vårt samarbete med Element tillåter oss att erbjuda tjänsten att få din olja analyserad hos dem. Med regelbunden oljeanalys kan du förutom information om oljans kvalitet också få tidiga indikationer på slitage och föroreningar, och kan på så vis undvika onödiga, kostsamma driftstopp.

Cargraphic
Vi är återförsäljare av Cargraphic som är en av de största leverantörerna på Porsche tillbehör, trimning och tuning i Tyskland.

Racechip
Vi är återförsäljare åt Racechip som säljer väl beprövade programvaror till de flesta bilar.

Carbguy 
När det kommer till förgasararbeten så samarbetar vi med Carbguy i Stockholm som har över 20 års erfarenhet i branschen. De ställer in din förgasare så bilen går som den ska. Utöver det så utför de både mekaniska renoveringar samt helrenoveringar med ytbehandling av de synliga delarna för t.ex utställningsbilar. Självklart provtrycks samtliga förgasare efter utfört arbete för att säkerställa att de är täta.

Glimrings Bil, Båt & Möbeltapetsering
Ibland kan även interiören i din bil behöva renoveras eller kanske ändras på något vis efter ditt tycke. Detta lämnar vi till vår samarbetspartner Emma Glimring. Vi kan ordna helrenoveringar av inredning med helt nya material, eller uppfräschning och lagning på det befintliga. Även nedsutten inredning kan stoppas om för att återfå sin ursprungliga form.

Karosseri Finish
Trolleri! Från irriterande buckla till osynligt utan att lacka om. Funkar på de flesta mindre bucklor.

GZON Tuning
Tack vare samarbete med GZON Tuning har vi tillgång till rullande landsväg.

Nemax
Vi samarbetar även med Nemax som är experter på farligt avfall och miljöhantering. Tidigare lämnade vi vårt avfall själva. Men med Nemax prisvärda tjänst insåg vi snart att vi tjänade pengar på att låta dem ta hand om vårt avfall. Dessutom ser det mycket mer propert ut på gården.

Hedlunds Glas
När det kommer till att laga stenskott eller byta rutor så är det Hedlunds Glas som utför arbetet. Detta utförs inhouse hos oss, vi förbereder allt med demontering och de står för montering av rutan.

Ferrita
Vårat samarbete med Ferrita ser till att vi kan ordna skräddarsydda och optimerade avgassystem till era bilar.

Rogers Billackering
Samarbetet med Rogers Billackering gör det möjligt för oss att fixa till lackskador och andra imperfektioner i samband med att du lämnar in bilen hos oss.