Scroll Top

Boka service av din Porsche hos oss

Vi utför service, reparationer, hjulinställningar, IMS lagerbyten m.m. på Porsche. Vi har arbetat med Porsche i många år både när det gäller gatbilar och motorsport.

 


 

Service och felsökning

Hos oss får du hjälp med problemlösning och service av din Porsche. Vi är alltid lösningsorienterade och lyhörda för kundens önskemål och behov. Har du problem med din bil? Med våra diagnosinstrument kan vi lösa de flesta stora och små arbeten och felsökningar.

Chassi och hjulinställning

Vi vet hur viktig rätt hjulinställning är. Inte minst på grund av däckslitage och säkerhet men också för hela körupplevelsen. Vi utför chassieinställningar med samma utrustning som toppteamen i F1 för utmärkt precision – oavsett om du har en fullfjädrad tävlingsbil, en bil för bankörning på helgerna eller en gatbil.

 


Om Bilteknik

Vår bakgrund ligger i motorsport, Palle Strand som är grundaren av Bilteknik Katrineholm är utbildad flygtekniker och har jobbat som verkstadschef/race mekaniker på Porsche Motorsport Sweden även känt som Podium. Därav är vi mest kända för att ha jobbat med Porsche, men det är bara en liten del av allt vi har gjort under åren. Vi jobbar på allt från renodlade racebilar till vanliga gatbilar.

Hos oss får du hjälp med problemlösning och service av ditt fordon. Vi är alltid lösningsorienterade och lyhörda för kundens önskemål och behov. Med diagnosinstrument för bland annat Porsche, Ferrari, Maserati och Lamborghini kan vi lösa de flesta stora och små arbeten och felsökningar.

Chassieinställningar med samma utrustning som toppteamen i F1, mätningar med cornerweight etc. Från avancerade setuper på tävlingsbilar till enklare hjulinställningar. Felsökning av fordonselektronik, dragning av kompletta elsystem, även canbus, motortester, avgasmätning, tvåkanals oscilloskop mm.